English  Português 

Wat is de beste manier om in een Planet Hammock® hangmat te gaan liggen?
Met de hangmat in je rug, pak je met beide handen een kant vast en ga je langzaam zitten. Als je comfortabel zit, pak je de linker en rechter zijde vast om in balans te blijven en zwaai je je benen in de hangmat. Ontspan en geniet!

Wat is het de maximale draagkracht van een Planet Hammock® hangmat?
De hangmat is gemaakt van super sterke parachutestof. Deze is getest to meer dan 160kg. nét als de anderen materialen die worden gebruikt. wij adviseren echter niet de hangmat niet hoger dan 160kg. te belasten.

Hoeveel personen kunen tegelijkertijd in een Planet Hammock® hangmat liggen? Eén persoon ligt zeer comfortabel in een hangmat!

Hoe blijft mijn Planet Hammock® schoon en fris? Onze hangmatten zijn véél hygiënischer dan de bekende katoenen hangmatten, al het zweet wordt door het katoen geabsorbeerd en is niet bepaald fris. Planet Hammock® hangmatten daarentegen nemen geen vocht op en kunnen op een handwasje in max. 30 graden worden gewassen, een minuut of 10 uithangen en de hangmat is weer schoon en droog.

Zit er garantie op de Planet Hammock® hangmat?
Ja, wij geven 1 jaar garantie op eventuele productie fouten (niet op misbruik of verkeerd gebruik). Als je de hangmat op normale wijze gebruikt, wat inhoud dat je geen scherpe voorwerpen erin stopt, bij vuur en UV licht vandaan houd, kan je jarenlang plezier van de hangmat hebben.

Ademen de Planet Hammock® hangmatten?
De hangmatten zijn gemaakt van een lucht doorlatende 'ademende' nylon weving. Het laat water door en kan voor langere tijd in de buitenlucht blijven hangen, zonder dat schimmelvorming optreedt. Deze kwaliteit hangmat geeft je het ultieme 'hangmat gevoel'.

Kan ik vrijen in een Planet Hammock® hangmat?
UITERAARD! …en als je écht lui bent, dan helpen twee flexibele bomen wellicht een handje mee! alle suggesties voor het nieuw uit te brengen boek ‘Hangmatten en de Kama Sutra’ zijn van harte welkom!

Planet Hammock® hammocks zijn geheel vervaardigd uit parachutezijde, dezelfde stof waar parachutes van worden gemaakt. Parachutezijde is een ademend materiaal wat inhoud dat transpiratievocht niet wordt geabsorbeerd en de hangmat zeer comfortabel is.

Parachutezijde is zeer sterk en lichtgewicht materiaal, met een draagkracht van ruim 160Kg / 353Lbs.Planet Hammock® hangmatten zijn dubbelgezoomd voorzien van een drievoudigde stiknaad met nylongaren, belangrijke punten van onze hoogstaande kwaliteit.


Een Planet Hammock® hangmat is bestand tegen weersinvloden als zon & regen, veel beter dan de traditionele hangmatten van katoen, omdat parachute hangmatten vochtafstotend zijn en bestand tegen schimmelvorming.


De lijn waarmee de hangmat wordt opgehangen is nylon kabel die ook in bij zeilschepen wordt gebruikt, dus zeer sterk en weerbestendig. Onze hangmatten hebben geen lijnen die in elkaar draaien of in de knoop gaan zitten zoals traditionele hangmatten.


Wintec Trading - Copyright 2017 | Disclaimer
Deze website kan het best worden bekeken met een goed glas wijn of een koud biertje